Pilula de sanatate – Piure de papadie


Se țin frunzele în apă rece, după care se scurg și se zvântă; se dau prin mașina de tocat, iar pasta rezultată se amestecă cu sare, piper și mărar după gust. Se folosește la supe și la diferite preparate din carne și pește.

(după Dr. Drăgulescu, „Plantele alimentare din flora spontană a României”, 1991)

Sursa Foto: www.youngandraw.com

Anunțuri

Lasa un raspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s