Pilula de sanatate – Macris cu unt


Se spală 500 de grame de măcriș și se opresc în apă cu sare. Se scurg și se toacă, nu prea mărunt, după care se înăbușă în 15 grame de unt. Se sărează și se piperează, apoi se servește fierbinte ca garnitură la pește și la fripturi. După gust, în această compoziție se poate adăuga și busuioc sau măghiran.

(după Dr. Drăgulescu, „Plantele alimentare din flora spontană a României”, 1991)

Sursa Foto: http://www.withlovekacie.com

Anunțuri

Lasa un raspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s