Pilula de sanatate – Ketchup-ul de macese


1 kg de măceșe, spălate și curățate, se fierb până când devin păstoase. Apoi se scurge apa (care nu se aruncă), iar măceșele se pasează și se trec prin sită, pentru a îndepărta sâmburii și cojile. Se amestecă pasta rezultată cu apa în care au fiert măceșele, se adaugă zahăr după gust și se dă din nou la fiert, până se obține consistența dorită.

Anunțuri

Lasa un raspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s