Dicționar Gastronomic – Peperonata


PeperonataPeperonata este o rețetă italiană, servită ca garnitură lângă preparatele din carne sau ca fel principal, vegetarian sau de post. Ingredientele sunt puține, iar prepararea simplă: ardeii grași, tăiați felii înguste, roșiile decojite, ceapa tocată și usturoiul mărunțit se înăbușesc în ulei de măsline.

Se adaugă condimente după gust și preferințe și se poate servi caldă, alături de paste ori carne, sau rece, simplă.

Anunțuri

Lasa un raspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s