Trucuri in Bucatarie – Cum taiem cel mai usor un pepene verde?


Cu cât este mai cald afară, cu atât devine mai apetisant un pepene verde rece și bine copt. Dar cum facem astfel încât să-l tăiem repede și ușor? Simplu: îl tăiem pe din două, apoi așezăm fiecare jumătate pe tocător, cu coaja în sus; cu ajutorul unui cuțit cu lama zimțată („mușcă” mai bine din coaja pepenelui și este mai stabil, reducând riscul de accidente) tăiem pepenele în felii sau cuburi, după cum dorim!

Job done!

Anunțuri

Lasa un raspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s