Idei în Bucatarie – Ceapa umpluta


Iată un preparat foarte interesant, pe care, recunosc, cu greu mi l-aș fi putut imagina. Cu toate acestea, pare foarte interesant și cred că merită încercat.

Ceapa umplută se prepară, în mare, la fel ca orice altă legumă umplută: se scobește miezul cepei, păstrându-se doar una sau două dintre foile sale exterioare, după care se „îndoapă” cu orice ne vine la îndemână: carne tocată cu mirodenii, orez cu legume, „tochitură” de ciuperci, cremă de brânză ori cașcaval etc.

După ce au fost garnisite bine, cepele se aliniază pe o tavă (tapetată cu foaie de copt) sau se „înghesiuie” într-un ceaun mai larg și se dau la cuptor. Poftă bună!

Anunțuri

Lasa un raspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s